Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ''ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ'' ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΝΤ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΠΟΙΚΙΑΣ!

Την ώρα που η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου και Ε. Βενιζέλου λαμβάνουν τα μέτρα που δεν έχουν τέλος και έλεος, την ίδια ώρα με πράξεις πρωτοφανούς υποτέλειας, "ξεφτιλισμού" και ταπείνωσης της χώρας, που όμοιό της, ίσως, δεν έχει στα διεθνή χρονικά, τόσο ο Γ. Παπανδρέου όσο και ο Ε. Βενιζέλος ανταποκρίνονται, όπως τους ζητήθηκε, με επιστολές προσωπικής δέσμευσης προς το ΔΝΤ για την εφαρμογή των μέτρων.
Όπως ανερυθρίαστα παραδέχτηκε στη συνέντευξη που έδωσε ο Ε. Βενιζέλος, οι επιστολές τόσο του Γ. Παπανδρέου όσο και του ιδίου ζητήθηκαν και θεωρήθηκαν ως προϋπόθεση για την 6η δόση, από το ΔΝΤ.
Πάντα κατά τον Ε. Βενιζέλο, ο Γ. Παπανδρέου με την επιστολή του αναφέρεται και εγγυάται για το πολιτικό σκέλος των δεσμεύσεων, ενώ η επιστολή του Ε. Βενιζέλου συνιστά προσωπική δέσμευση για τα συγκεκριμένα μέτρα που θα εφαρμοστούν προς επίτευξη των στόχων!
Πολιτικοί παρατητρητές υπογράμμιζαν ότι τέτοιου είδους προσωπικές δεσμεύσεις για τη λήψη μέτρων με αντάλλαγμα τη χρηματοδότηση δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο και αναβιώνουν στα σύγχρονα χρονικά καταστάσεις χειρότερες και από αυτές χωρών που βρίσκονταν σε καθεστώς αποικίας.
Στο μεταξύ στο "μαντρί" χώθηκαν ταπεινωμένοι και βαρύτατα εκτεθειμένοι όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι σύσσωμοι (154 συν η ανεξάρτητη Έλσα Παπαδημητρίου) ψήφισαν την κατάπτυστη τροπολογία για το τέλος των ακινήτων. 

Από το ISKRA




To video από το olympia.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου