Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Συγκέντρωση λογαριασμών ΔΕΗ από την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 3Β


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ στα ΧΑΡΑΤΣΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3 / 29-12-2011
Φίλες και φίλοι, κάτοικοι και εργαζόμενοι στο Δήμο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης.
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΒΒ ΕΝΑΝΤΙΑ στα ΧΑΡΑΤΣΙΑ, που δημιουργήθηκε από συμπολίτες μας όλου του πολιτικού φάσματος που έκριναν πως ήρθε η ώρα να πουν ένα βροντερό «φτάνει πια» στους λαθρεπιβάτες της κυβερνητικής εξουσίας με αφορμή το χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, μετά τη μεγάλη συγκέντρωση στην αίθουσα «Ιωνία», άρχισε τη συλλογή λογαριασμών πληρωμένων χωρίς το χαράτσι.

Ήδη, μετά την πρώτη ‘μέρα συλλογής στις 16 Δεκέμβρη στο Δημαρχείο, όπου συγκεντρώθηκαν πάνω από 200 λογαριασμοί μαζί με τις αντίστοιχες δηλώσεις που συμπληρώθηκαν, προχωρήσαμε στη συλλογική υποβολή τους στη ΔΕΗ.

Συνεχίζουμε, μετά από εκατοντάδες τηλεφωνήματα που δεχόμαστε, τη συγκέντρωση λογαριασμών ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ, από 10:00 έως 14:00, στο ισόγειο του Δημαρχείου (Βούλα), ενώ διεκδικούμε από τη Δημοτική αρχή την παραχώρηση χώρου και για τα απογεύματα, αφού άλλωστε το Δημοτικό Συμβούλιο με την πρόσφατη απόφασή του «στηρίζει κάθε συλλογική δράση ενάντια στα χαράτσια».

Οι εξελίξεις προς την κατεύθυνση της de facto κατάργησης του χαρατσιού είναι θετικές, καθώς οι μεν εργολάβοι δημοσίων έργων δηλώνουν πως δεν πρόκειται να προβούν σε διακοπές ρεύματος, η προθεσμία πληρωμής αυξήθηκε από 40 σε 80 ημέρες, έγιναν προσφυγές στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, Ελληνικά δικαστήρια απαγορεύουν τις διακοπές ηλεκτροδότησης κλπ.

Συνεχίζουμε την κινητοποίησή μας και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας – και αυτούς που πλήρωσαν την 1η δόση – να συμπορευτούν μαζί μας αρνούμενοι να καταβάλλουν από τούδε και στο εξής το χαράτσι στα ακίνητα.

www.polites3b.blogspot.com/
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6945027027, 6944539542, 6944450111, 6948000171

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου