Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

154 ανθρωπίδια καταδίκασαν με τη ψήφο τους εκατομμύρια νοικοκυριά. Θα τους ανεχθούμε ακόμη για πολύ;

Του Δημήτρη Κυπριώτη
154 ανθρωπίδια που θέλουν να λέγονται βουλευτές του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού (τρομάρα τους) Κινήματος, ψήφισαν ΝΑΙ στη ψηφοφορια που νομιμοποιεί τον  έκτακτο (δηλαδή μόνιμο) φόρο στην ακίνητη περιουσία των ελλήνων πολιτών και ο οποίος  θα εισπράττεται  με το λογαριασμό της ΔΕΗ !

Όσοι ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί περί τίνος πρόκειται, ή ακόμη σφυρίζουν ανέμελα, πολύ γρήγορα θα καταλάβουν ότι έχουμε πλέον περάσει σε καταστάσεις δήμευσης περιουσιών και σε  μία πλήρη καταπάτηση του Συντάγματος.

Κάποιοι ΄΄βολευτές΄΄ που δήθεν είχαν δείξει διαφωνία για το μέτρο λίγες ημέρες πριν από τη σημερινή ψηφοφορία, μαντρώθηκαν για μια ακόμη φορά  βελάζοντας σαν τα πρόβατα και δεν τόλμησαν ούτε την πόρτα από το μαντρί να ανοίξουν.

Καλά λοιπόν θα κάνουν από εδώ και στο εξής να μην τολμήσουν να εμφανιστούν ούτε στην αυλόπορτα του σπιτιού τους, γιατί δε ξέρω αν τα ζαρζαβατικά και τα πάσης φύσεως γαλακτομικά, είναι πλέον αρκετά για να τιθασεύσουν την οργή της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Αυτό όμως ας το λάβει υπόψη του και το 15% που δηλώνουν ακόμα υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ και οι οποίοι αν δεν είναι από τους βολεμένους, ας δουν την πραγματικότητα και τη θλίψη που έχει προκαλέσει σε εκατομμύρια έλληνες η κυβέρνηση του κόμματός τους και ας τους στείλει από εκεί που ήρθαν.

Σε διαφορετική περίπτωση ταυτίζονται με ότι το πιο απεχθές πολιτικά έχει να επιδείξει η πολιτική σκηνή, τουλάχιστον από τη μεταπολίτευση και μετά και έτσι αναδεικνύονται και οι ίδιοι συνυπεύθυνοι της καταστροφής που οδηγείται η χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου