Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Παλλαϊκός ξεσηκωμός τώρα παντού!

Τοπικό Ε.ΠΑ.Μ.
Βάρης – Βούλας - Βουλιαγμένης

Συμπολίτες – συμπατριώτες, όλων των πολιτικών και ιδεολογικών αποχρώσεων, ξεκίνησε η εβδομάδα που όλοι μαζί θα βρεθούμε σε κοινό αγώνα, και θα αποδείξουμε στην πράξη ότι μπορούμε να ξαναγίνουμε κυρίαρχος λαός. Ο ελληνικός λαός.

Στις 19 και 20 Οκτωβρίου καλούμαστε όλοι, όχι κάτω από τη σημαία κάποιου κόμματος, αλλά ούτε κάτω από την καθοδήγηση κάποιου «ηγέτη», να δείξουμε πυγμή και αποφασιστικότητα για τη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας. Καλούμαστε να δείξουμε για ακόμα μια φορά ότι δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς. Αποφασίζουμε μόνοι μας και όλοι μαζί ενωμένοι αλληλέγγυοι για αυτά που αφορούν όλους μας. Το κοινό μας μέλλον.

Είμαστε σε πόλεμο και ο εχθρός έχει ήδη επιτεθεί στο σπίτι και στη ζωή καθενός από εμάς.Δηλώνουμε το παρόν στον κοινό αγώνα και απαιτούμε πραγματική δημοκρατία, ισονομία, ισηγορία, δικαιοσύνη. Ο καθένας μας είναι τόσο σημαντικός όσο και ο διπλανός του. Η δύναμή μας είναι η αλληλεγγύη μας και η ενότητά μας.

Δεν είμαστε αγανακτισμένοι!
Είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε και θα νικήσουμε.


Τα έθνη και οι λαοί σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική ξεσηκώνονται όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα. Οι άραβες συνεχίζουν τον αγώνα τους ακόμα. Κανένας πια δεν είναι μόνος του. Είμαστε όλοι ένα. Είμαστε περισσότεροι και πιο δυνατοί. Ο φόβος τους είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη μας.

Η ακροτελεύτια διάταξη του συντάγματος, το άρθρο 120 έχει ήδη ενεργοποιηθεί. Η απάντησή μας στις αντιλαϊκές πολιτικές που μας εξοντώνουν είναι η πλήρης ανατροπή.

Αυτοοργανωθείτε, δυναμώστε τους δεσμούς με τους γείτονες, τους συντοπίτες, τους συμπατριώτες σας, και δείξτε αλληλεγγύη σε κάθε εργαζόμενο και επαγγελματία. Είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε όλοι οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι, οι δημόσιοι και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι μαζί. Είμαστε οι ΠΟΛΙΤΕΣ της Ελλάδας.

Το μέλλον μας εξαρτάται από εμάς
Παλλαϊκός ξεσηκωμός τώρα παντού!
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
www.epam-hellas.gr
www.epam-3b.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου